27 november 2013

Andermans veren

Even geleden won ik op de blog van Soft Cactus, op een bijzondere manier, een give-away. Naomi maakte voor mijn jongste spruit een houten naam in stijl van zijn kamertje.
Gisteren bracht de postbode het eindresultaat en omdat dat zo bijzonder is, deel ik het hier. Deze dame heeft uitzonderlijke talenten... Ik pronk even met andermans veren!


Is het niet prachtig geworden? En om de verrassing nog groter te maken kreeg ik ook nog 3 applicaties voor mijn kleine man! En dat kwam enorm goed uit... ik had een shirtje klaar liggen om geflockt te worden, maar daar was het nog niet van gekomen. Nu dus wel, dank je Naomi!






Maar ik kan het niet laten ook even met mijn eigen veren te pronken... zo kun je gelijk zien hoe groot de letters zijn ;-) Bofkont ben ik he?!

20 november 2013

Malle Pietje...

Afgelopen weken was ik, samen met Ladybug , Malle Pietje (niet te verwarren met zwart Piet), maar wel hetzelfde doel dienend... We maakten een stoffen stoomboot van ruim 15m stof.

In de kleuterklas van onze kindjes was afgelopen jaar een 'speel/werkverdieping' geplaatst en het leek de juffen leuk als deze, in de sinterklaasperiode, omgetoverd zou worden tot een stoomboot. 
De juf wist uiteraard precies wie ze zo'n stoffen boot moest vragen, want die dames zouden vast (hoewel ik net was bevallen) geen 'nee' zeggen. En zo geschiedde...




Mijn partner in crime nam gelukkig het voortouw en tekende een ontwerp met pakjes, slingers, chocoladeletters, een anker en de golven van de zee. Ze regelde stof en we trommelden een aantal moeders op voor assistentie. Het werd een mega-project met een fantastisch eindresultaat!!! Detailfoto's volgen morgen.


Onze kleuters kunnen de komende weken flink lol beleven in deze boot. Ik kan niet wachten tot ik al die kleine snuitjes zie morgen.
En ik denk dat ook de juffen hier jarenlang plezier aan zullen beleven en dat is ze geraden ook... 

Met vriendelijke groet,
malle Pietje.

2 november 2013

Een wiegje voor de kleine

De eerste tijd wil ik mijn kleintje graag in de buurt houden, ook 's nachts. En hij heeft graag om de 3 uur zijn maaltijden, 24/7 als het kan...
Ik kocht een rieten reiswieg (ook mozes mandje genoemd) en voorzag die van een Petit Pan bekleding.
Zo kan meneer naast mijn bed slapen, heel lief.





Tsja... wat wil je nog meer?
Een foto van mijn 5 weken oude boefje er in misschien???